Stadion KRC Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadion KRC Genk. © Photo News

Zeven Genkse voetbalsupporters voor rechter voor klappen en afpersing van een 17-jarige Standard-fan: “Ze zijn als een guerrillabeweging tewerk gegaan”

GenkEen twintiger uit Maaseik is veroordeeld tot een stadionverbod van drie jaar en een werkstraf van 75 uur omdat hij op 12 september tijdens de wedstrijd KRC Genk-Union Sint-Gillis een 17-jarige Standard-supporter aanviel. Zes andere Genk-fans die de jongen meenamen naar de catacomben van het stadion en met zijn gsm aan de haal gingen, riskeren ook een stadionverbod van drie tot vijf jaar. “Onbegrijpelijk dat ze een minderjarige buiten het zicht van de camera’s meenamen om hem mores te leren.”

 1. IC-treinen tussen Blankenberge en Genk twee weekends omgeleid
  Genk

  IC-trei­nen tussen Blankenber­ge en Genk twee weekends omgeleid

  Tijdens de weekends van 15-16 en 22-23 januari voert spoornetbeheerder Infrabel een aantal belangrijke vernieuwingswerken uit. Daardoor kunnen er tijdens deze weekends geen treinen rijden tussen Leuven en Landen. Om de hinder voor de reiziger zoveel mogelijk te beperken, legt NMBS vervangbussen in en leidt ze een aantal treinen om. De IC-treinen tussen Blankenberge en Genk worden tijdens de verschillende weekends dus ook omgeleid tussen Leuven en Landen. Deze treinen rijden ook niet tussen Hasselt en Genk. Reizigers die van en naar Kiewit, Bokrijk en Genk moeten, kunnen in Hasselt overstappen op een andere trein. Reizigers van en naar Tienen kunnen de vervangbussen nemen die rijden tussen Leuven en Landen.
 2. Limburgse vriendengroep organiseert gloednieuw bierfestival ‘The Beer Experience' in Heusden-Zolder: “Voor gewone bierliefhebbers en gepassioneerde bierfreaks tot foodies en dagjestoeristen”
  Heusden-Zolder

  Limburgse vrienden­groep organi­seert gloednieuw bierfesti­val ‘The Beer Experience' in Heus­den-Zol­der: “Voor gewone bierlief­heb­bers en gepassio­neer­de bierfreaks tot foodies en dagjestoe­ris­ten”

  Muziek, lezingen, lekker eten, een historische locatie en uiteraard bier: dat is het concept van het nieuwe bierfestival ‘The Beer Experience’. Op 19 en 20 maart 2022 zetten CC De Muze en ZLDR Luchtfabriek al hun zalen open om bierliefhebbers uit heel Limburg en ver daarbuiten te ontvangen.