Stadion KRC Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadion KRC Genk. © Photo News

Zeven Genkse voetbalsupporters voor rechter voor klappen en afpersing van een 17-jarige Standard-fan: “Ze zijn als een guerrillabeweging tewerk gegaan”

GenkEen twintiger uit Maaseik is veroordeeld tot een stadionverbod van drie jaar en een werkstraf van 75 uur omdat hij op 12 september tijdens de wedstrijd KRC Genk-Union Sint-Gillis een 17-jarige Standard-supporter aanviel. Zes andere Genk-fans die de jongen meenamen naar de catacomben van het stadion en met zijn gsm aan de haal gingen, riskeren ook een stadionverbod van drie tot vijf jaar. “Onbegrijpelijk dat ze een minderjarige buiten het zicht van de camera’s meenamen om hem mores te leren.”

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.