Stadion KRC Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Stadion KRC Genk. © Photo News

Zeven Genkse voetbalsupporters voor rechter voor klappen en afpersing van een 17-jarige Standard-fan: “Ze zijn als een guerrillabeweging tewerk gegaan”

GenkEen twintiger uit Maaseik is veroordeeld tot een stadionverbod van drie jaar en een werkstraf van 75 uur omdat hij op 12 september tijdens de wedstrijd KRC Genk-Union Sint-Gillis een 17-jarige Standard-supporter aanviel. Zes andere Genk-fans die de jongen meenamen naar de catacomben van het stadion en met zijn gsm aan de haal gingen, riskeren ook een stadionverbod van drie tot vijf jaar. “Onbegrijpelijk dat ze een minderjarige buiten het zicht van de camera’s meenamen om hem mores te leren.”

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.