Claudia Guarraci op het dakterras van Roots Bar in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Claudia Guarraci op het dakterras van Roots Bar in Genk. © Karolien Coenen

Waar Claudia Guarraci haar eerste terrasje zal doen?: “Bij Roots Bar, waar je vanaf de rooftopbar uitkijkt op Genk-centrum”

GenkDit weekend is het zover: dan mogen de horecazaken na maanden wachten eindelijk hun terrassen heropenen. Iets waar Claudia Guarraci (31) – bekend van het VTM-programma ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant – voor staat te popelen. De Genkse weet dan ook al naar welk adresje ze voor het eerst zal afzakken: Roots Bar, gelegen aan de Europalaan in Genk. Goed om weten: “De uitbater heeft pas nieuwe cocktails op de kaart gezet.”

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Jo Coppens (30) degradeert met Unterhaching en gaat op zoek naar nieuwe club: “In België leeft nog het beeld van de jonge Coppens”
  Voetbal Buitenland

  Jo Coppens (30) degradeert met Unterha­ching en gaat op zoek naar nieuwe club: “In België leeft nog het beeld van de jonge Coppens”

  Zonhovenaar Jo Coppens (30) verliet de Noorse promovendus Lillestrøm afgelopen winter voor meer speelgelegenheid bij de Duitse derdeklasser Unterhaching. Hoewel de doelman sterk presteerde, kon hij zijn team niet van de degradatie behoeden en kiest hij aan het einde van het seizoen voor een nieuw avontuur. Al is de bestemming vooralsnog onbekend.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”