'Vurige Vijvers' zal er binnenkort een beetje anders uitzien dan in het verleden.
Volledig scherm
'Vurige Vijvers' zal er binnenkort een beetje anders uitzien dan in het verleden. © TONY VAN GALEN

‘Vurige Vijvers’ krijgt nieuw jasje: “Zo komen lichtinstallaties en vuurspektakel beter tot hun recht”

GenkHet stadsbestuur van Genk slaat een nieuwe weg in met ‘Vurige Vijvers’. Zo wordt het voortaan opgedeeld in twee verschillende ervaringen, genaamd ‘Vuurland’ en ‘Schemerland’. “Op die manier worden de lichtinstallaties en het vuurspektakel van elkaar gescheiden en komen beiden beter tot hun recht.”

 1. Nagelstyliste Veronique (36) viert heropening met ballonnen en coronaproof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”
  PREMIUM
  Hasselt

  Nagelsty­lis­te Veronique (36) viert heropening met ballonnen en corona­proof zoetigheid: “Cruciaal, want mentaal blijft het nog steeds zwaar”

  Na vier maanden wachten én een naakt protest, mag de Hasseltse nagelstyliste Veronique Marchand (36) net zoals de volledige beautysector eindelijk weer aan de slag. Een heropening die Veronique met zoete attenties en ballonnen in haar ‘V-Nails & Feet’-studio in Kuringen viert, maar die ook een bittere smaak heeft. “Ontelbare keren ben ik tijdens de lockdown opgebeld met de vraag of ik toch niet iemands nagels wilde verzorgen. Dat was altijd braaf ‘nee’, maar die klant ben ik nu wel voorgoed kwijt.”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht