Vurige Vijvers is een evenement in het Molenvijverpark waarbij vuur- en lichtinstallaties centraal staan (archiefbeeld).
Volledig scherm
PREMIUM
Vurige Vijvers is een evenement in het Molenvijverpark waarbij vuur- en lichtinstallaties centraal staan (archiefbeeld). © TONY VAN GALEN

Vurige Vijvers keert terug én krijgt horecabeleving: “Mikken op tienduizend bezoekers per dag”

GenkVurige Vijvers kan dit jaar plaatsvinden. Dat bevestigt schepen van Evenementen Karel Kriekemans (CD&V). Naast het lichtspektakel in het Molenvijverpark slaat het stadsbestuur de handen in elkaar met de vzw Horeca Groot Genk voor een culinaire beleving. Op die manier hoopt men ook toeristen van buiten onze provincie warm te maken om het event bij te wonen.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.