Een overzicht van wat de vrouw allemaal aan drugs had liggen
Volledig scherm
Een overzicht van wat de vrouw allemaal aan drugs had liggen © Politie CARMA

Vrouw aangehouden na vondst drugs in woning

GenkDe politie heeft in de Reinpadstraat te Genk een 36-jarige vrouw gearresteerd na het vinden van drugs in haar appartement. De politie leverde op dat moment bijstand aan een deurwaarder die de woning bezocht.

 1. Twintiger riskeert ruim 2 jaar cel voor gewapende overval op apotheek in Genk: “Het is allemaal in een flits gebeurd”
  PREMIUM
  Genk

  Twintiger riskeert ruim 2 jaar cel voor gewapende overval op apotheek in Genk: “Het is allemaal in een flits ge­beurd”

  Op 31 oktober 2019 trok de toen 18-jarige Genkenaar Y. met een sjaal voor de ogen en vuilzakken rond de voeten naar een apotheek aan de André Dumontlaan in Genk. Daar pleegde hij samen met een kompaan op klaarlichte dag een overval. De twee waren gewapend met een mes, bedreigden de poetsvrouw en een winkelbediende en vluchtten nadien met een buit van 1.000 euro uit de kassa. “Ik besefte niet wat ik aan het doen was,” getuigde de overvaller, die 30 maanden cel riskeert, dinsdag voor de strafrechtbank in Tongeren.
 2. Zwembadoplichter opgepakt na ‘uitstap' in Genk
  Schoten/Schilde/Antwerpen/Genk

  Zwembadop­lich­ter opgepakt na ‘uitstap' in Genk

  De vermeende ‘zwembadoplichter’ Petrus Leistra zit in de cel. Hij zou afgelopen weekend opgepakt zijn in Genk, zo schrijft GVA. De vijftiger werd begin dit jaar nog veroordeeld tot één jaar cel wegens oplichting, fraude en witwassen in een ander dossier, maar wordt ook beschouwd als de spilfiguur in het dossier van Whoppa Pool, waarbij mensen zwembaden bestelden en grotendeels betaalden, maar die werden nooit geplaatst.
 1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertussen is de vraag naar tickets en vip-diners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”
  voetbal eerste nationale

  Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertus­sen is de vraag naar tickets en vip-di­ners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

  Het was voor Stijn Stijnen een drukke werkweek op Patro Eisden. Naast de voorbereiding voor de uitwedstrijd tegen Mandel, kreeg ook de invulling van het bekerduel tegen Club Brugge een definitief kader. In samenspraak met Club vindt de partij plaats op woensdag 9 november om 20.45 uur. De kaartenverkoop voor deze partij ging woensdag van start en is te vinden op de website van Patro Eisden. “Het zijn inderdaad helse tijden. De belangstelling voor het bekerduel is enorm, net als de aanvraag voor kaarten”, weet de Eisdense trainer.