Khalid Bouloudo (links) en L. zijn beiden vrij onder voorwaarden, zonder enkelband.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Bouloudo (links) en L. zijn beiden vrij onder voorwaarden, zonder enkelband. © RV

‘Vriend van Bin Laden’ en veroordeelde terrorist lopen vrij rond na kidnapping van 13-jarige Genkenaar

Genk/MaaseikEen 13-jarige Genkenaar wordt in juni 2020 ontvoerd door gemaskerde mannen in valse politiepakken. Na 42 dagen opsluiting en de betaling van 330.000 euro losgeld komt de jongen te voet thuis. De kidnappers? Alles wijst in de richting van de familie van Khalid Bouloudo en L., berucht omwille van banden met terroristische groeperingen. Na anderhalf jaar onderzoek zijn alle verdachten ondertussen op vrije voeten. Zonder enkelband. Hun advocaat reageert.

 1. Everzwijn met biggen valt hond (10) en baasje aan in hun eigen tuin: “Ze zette haar slagtanden in zijn nekvel en zwierde Zino zo de lucht in”
  PREMIUM
  Hasselt

  Everzwijn met biggen valt hond (10) en baasje aan in hun eigen tuin: “Ze zette haar slagtanden in zijn nekvel en zwierde Zino zo de lucht in”

  Een zeug met drie biggen heeft donderdagavond een man en zijn hond aangevallen in hun eigen tuin in Godsheide. “Papa is er met de schrik vanaf gekomen, maar onze hond is ernstig gewond geraakt. Als het een kleinere hond was geweest, had hij het niet overleefd”, vertelt dochter Steffi. De familie wil dat er snel iets gedaan wordt aan de groeiende populatie everzwijnen in Hasselt. “Stel je voor dat dit gebeurt terwijl hier een kind aan het spelen is?”
 2. Vijftiger riskeert 18 maanden cel voor seks met minderjarige asielzoeker: “Ik was echt geschrokken van zijn leeftijd”
  PREMIUM
  Hasselt

  Vijftiger riskeert 18 maanden cel voor seks met minderjari­ge asielzoe­ker: “Ik was echt geschrok­ken van zijn leeftijd”

  In de Hasseltse strafrechtbank kwam deze ochtend een zaak voor van een 55-jarige beklaagde die een seksuele relatie aanging met een minderjarige asielzoeker. De beklaagde gaf de 17-jarige jongen geld, naar eigen zeggen uit medelijden en om sigaretten te kopen. De procureur des konings was het daar niet mee eens: “Het is duidelijk dat de beklaagde op zoek was naar een kwetsbaar slachtoffer om seks mee te hebben tegen betaling.” De zaak kwam op een aparte manier aan het licht.