(Archiefbeeld) - Het terras van Krok, een Genkse horecazaak van Kaatje Goyens (35).
Volledig scherm
PREMIUM
(Archiefbeeld) - Het terras van Krok, een Genkse horecazaak van Kaatje Goyens (35). © Karolien Coenen

Voorzitter Horeca Genk over opening terrassen op 8 mei: “Nog veel vragen en slapeloze nachten, maar we proberen positief te blijven”

GenkHet Overlegcomité heeft het licht op groen gezet voor de heropening van de terrassen op 8 mei, tenminste onder bepaalde voorwaarden. Nieuws waarop Kaatje Goyens (35), voorzitter van de vereniging Horeca Genk en tevens zaakvoerder van eetzaak Krok, gemengd op reageert. “De binnenruimtes mogen nog niet open, waardoor het capaciteitsverlies enorm is. Het nieuws stelt niet echt gerust en bezorgt me zelfs nog meer angst. Maar goed, er wordt nagedacht over veilig terugkeren naar de horeca en dat is een positief signaal.”

 1. Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”
  Voetbal Traditieclubs

  Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”

  Als je Patro Eisden zegt, leg je meteen de link naar de familie Stevens. Vader Jaak maakte deel uit van het Patro’s stichtingselftal dat in 1942 de allereerste competitiewedstrijd speelde. Zoon Robert Stevens doorliep er de jeugdreeksen en maakte twee termijnen vol als clubvoorzitter. In elke doortocht veroverde hij in zijn eerste jaar de titel. Dat gebeurde met Lei Clijsters in 1993 en met Norbert Beuls in 2011. “Ik beleefde mooie tijden bij Patro en zal de club steeds in mijn hart dragen, maar in moeilijke periodes stond ik er dikwijls alleen voor”, blikt Robert Stevens terug.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten