Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Voka en VKW Limburg betreuren Genkse bedrijfsbelasting op oppervlakte

Voka - Kamer van Koophandel Limburg en VKW Limburg betreuren de belasting op oppervlakte die woensdag in het nieuwe meerjarenplan werd voorgesteld. Een 5.000-tal Genkse bedrijven moet het financiële plaatje van de stad terug in evenwicht brengen. Het stadsbestuur is op zoek naar 7 miljoen euro extra inkomsten, waarvan Genkse ondernemers 4,3 miljoen euro moeten ophoesten.

0 reacties

  1. Steffen Heusdens gaat Italiaanse toer op met nieuwe horecazaak ‘Bertha’: “En wanneer de pizza op is, kan je hier ineens de stoelen en het servies kopen!”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Steffen Heusdens gaat Italiaanse toer op met nieuwe horecazaak ‘Bertha’: “En wanneer de pizza op is, kan je hier ineens de stoelen en het servies kopen!”

    Dat het hard gaat voor Truienaar Steffen Heusdens. In 2021 opende hij ontbijt- en lunchzaak Maison S om amper een jaar later ijssalon Crème van ne vent uit de grond te stampen. Intussen wacht het derde pand op de Groenmarkt al op een nieuwe invulling door de jonge horecaondernemer. “Met Bertha gaan we voor pizza en pasta”, klinkt het, “Maar onthoud vooral één woord: chaos!”