Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

Vijf aanhoudingen in onderzoek naar hooliganisme

GenkDe onderzoeksrechter in Tongeren heeft woensdag vijf verdachten aangehouden en opgesloten in een onderzoek naar bendevorming en voetbalhooliganisme. In totaal werden zeven personen gearresteerd in Genk, Maaseik en Lanaken. De arrestaties volgden naar aanleiding van de zware confrontatie tussen Genk-supporters en ordediensten op 13 maart. Dat is donderdag bekendgemaakt.

  1. Ode van Zita (15) uit The Voice Kids aan overleden opa wordt uitgebracht als debuutsingle: “Hij was voor mij als een tweede papa”
    PREMIUM
    Genk

    Ode van Zita (15) uit The Voice Kids aan overleden opa wordt uitge­bracht als debuutsin­gle: “Hij was voor mij als een tweede papa”

    Eind april verscheen de 15-jarige Genkse Zita Paulussen in The Voice Kids. Ze zong er ‘Dancing in the Sky’ van Dani and Lizzy, een eerbetoon aan haar overleden opa en hetzelfde nummer dat ze op zijn begrafenis zong. Nu brengt ze het nummer ook uit als debuutsingle. “Toen ik destijds opa vertelde dat ik zou deelnemen aan The Voice, vond hij dat geweldig”, legt ze uit. Dit weekend brengt de jonge zangeres haar single tijdens Genk on Stage.