De veertiger daagde zelf niet op voor de strafrechtbank in Tongeren.
Volledig scherm
De veertiger daagde zelf niet op voor de strafrechtbank in Tongeren. © BELGA

Veertiger wil auto stelen maar eigenaar laat dat niet zomaar gebeuren: “hij hield zich vast aan de wagen tot die tot stilstand kwam”

GenkEen 45-jarige man, die op 4 november 2021 een voertuig met draaiende motor wilde stelen aan het station in Genk, riskeert 24 maanden cel. De carjacker probeerde om, gewapend met een mes, weg te rijden met de auto maar de eigenaar klampte zich vast aan zijn wagen, waardoor de diefstal mislukte.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga nu aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor prachtige prijzen.
 2. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen
 1. Gert-Jan (27) drumt voor ons vorstenpaar in Zuid-Afrika: “Koning Filip bood ik al een les aan... Hij knikte vriendelijk”
  PREMIUM

  Gert-Jan (27) drumt voor ons vorsten­paar in Zuid-Afri­ka: “Koning Filip bood ik al een les aan... Hij knikte vriende­lijk”

  “Ik ben het gewend om voor breed publiek te spelen. Maar dit is geen standaardpubliek.” Muzikant Gert-Jan Dreessen (27) – een Limburger die in Gent woont – drumt vanavond voor koning Filip en koningin Mathilde tijdens hun staatsbezoek in Zuid-Afrika, en voor de president van dat land. De muzikant legt uit hoe ze bij hem terecht zijn gekomen.
  Houthalen-Helchteren