Een coronatest wordt afgenomen. Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Een coronatest wordt afgenomen. Beeld ter illustratie © Henk Deleu

Vanaf vandaag ook coronatesten in testbussen in Hasselt en Genk

Hasselt/GenkOm extra testcapaciteit te creëren, zetten Hasselt en Genk vanaf dinsdag 30 november testbussen in. Net als in de testcentra zal je ook daar vooraf een afspraak moeten maken.

 1. Drugsbaron Flor Bressers liet Limburgse detective politie schaduwen: “Adres of hobby van magistraat uitpluizen: dat is niet om bloemen te leveren”
  PREMIUM
  Zutendaal

  Drugsbaron Flor Bressers liet Limburgse detective politie schaduwen: “Adres of hobby van magistraat uitpluizen: dat is niet om bloemen te leveren”

  Privédetective Gilbert S. heeft maandenlang magistraten en speurders gevolgd in opdracht van drugsbaron Flor Bressers. De detective zocht naar adressen, volgde uitstapjes en ploos de hobby’s uit van rechercheurs die aan een case rond Bressers werkten. Het doel van het vergaren van die info wordt nog onderzocht. Nooit eerder kon een privédetective met hard bewijs gelinkt worden aan het criminele milieu.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.