Illustratiefoto
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto © Karolien Coenen

Van Bocholt tot Tongeren: ontdek verborgen pareltjes op deze 5 rommelmarkten in Limburg

LimburgSlenteren over de rommelmarkt en dat ene perfecte pareltje op de kop tikken? Zalig toch! In Limburg is er tijdens de maand oktober bijna elke week een gezellig marktje met verborgen schatten te bezoeken. Wij lijsten vijf rommelmarkten op waar je vintage, tweedehands, en ook gewoon fijne spullen ontdekt.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

  Met de derby Wellen-Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termien-trainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Nog niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.