Interventie radioloog Luc Stockx doet samen Johan Bellemans, collega in Ziekenhuis Oost-Limburg en een autoriteit als kniechirurg, mee aan de nieuwe reeks Topdokters die te zien is op vier en vier.be.
Volledig scherm
Interventie radioloog Luc Stockx doet samen Johan Bellemans, collega in Ziekenhuis Oost-Limburg en een autoriteit als kniechirurg, mee aan de nieuwe reeks Topdokters die te zien is op vier en vier.be. © mzlijk

Twee specialisten Ziekenhuis Oost-Limburg inTopdokters

Vanavond start op vier en vier.be een nieuwe reeks Topdokters. Voor het eerst doen twee dokters, die hun specialiteit uitoefenen in een Limburgs ziekenhuis, mee. Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk is vertegenwoordigd met Johan Bellemans en Luc Stockx, die elk in hun vakgebied aan de absolute top staan. Bellemans is als kniechirurg een autoriteit. Luc Stockx (56) geeft een inkijk in z’n privé en in z’n specialiteit, die van interventie radioloog. In Vlaanderen zijn er maar 10 in die functie aan het werk.

0 reacties

 1. Luc (63) speelt al meer dan 25 jaar ‘Ambiorix’: “Een hondje plaste op mijn voeten, maar ik hield me stil”
  PREMIUM
  Hasselt/Tongeren

  Luc (63) speelt al meer dan 25 jaar ‘Ambiorix’: “Een hondje plaste op mijn voeten, maar ik hield me stil”

  Hasselaar Luc Motmans (63) heeft geen alledaagse hobby, hij vertolkt al meer dan 25 jaar Ambiorix, als levend standbeeld. Een job die veel geduld vraagt. “Drie uur lang moet ik worden geschminkt en als beeld worden aangekleed. Vervolgens kost het veel energie om stil te blijven staan, maar ik geniet er altijd weer van om mensen te laten schrikken", vertelt hij.
 2. Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”
  PREMIUM
  Genk

  Iedereen Smult pakt uit met ‘The Flying Parmigiano Burger’: “We komen creatief uit de hoek om de mensen naar hier te krijgen”

  Na een online petitie en verschillende haatcomments heeft pretpark Plopsaland een definitieve streep getrokken door de attractie CEMI-Flyer, vernoemd naar TikTok-duo Celine en Michiel. ‘Dat komt omdat ik die attractie heb gekregen’, grapte Genkenaar Benjamin Tonon (32) – bekend van FC Kabul – nog op in een video zijn kanaal. Helaas blijft ook die trekpleister uit, maar een hamburger komt er wel. “Echt ‘vies parmigiano’.”
 1. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro

 2. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!