Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Zuiderring en de Swinnenwijerweg.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Zuiderring en de Swinnenwijerweg. © Politie CARMA

Twee doden na zware botsing tussen fietser (85) en motorrijder (40) in Genk, militair diende eerste hulp toe: “Ik voelde geen pols meer, maar heb wel mijn plicht gedaan”

GenkBij een zwaar verkeersongeval in Genk zijn deze namiddag twee doden gevallen. Op het kruispunt van de Zuiderring en de Swinnenwijerweg gebeurde rond 17 uur een aanrijding tussen een motorfiets en een fietser. De fietser (85) uit Genk overleefde de klap niet. Ook de motorrijder (40) uit Lanaken bezweek kort na de zware klap aan de opgelopen verwondingen. De passagier op de motorfiets (37) raakte zwaargewond. Militair Tom Vermossen van 10W Tac zag alles gebeuren en diende de eerste hulp toe: “Hopelijk komt het goed met de vrouw!”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.