Niet enkel in de stad Antwerpen maar ook in Genk zorgden enkele trouwstoeten tot overlast en hinder in het verkeer, en waarbij wapens werden gebruikt. Vorig jaar heeft de politie uit de zone CARMA in Genk 30 pv’s opgesteld voor incidenten op trouwstoeten.
Volledig scherm
Niet enkel in de stad Antwerpen maar ook in Genk zorgden enkele trouwstoeten tot overlast en hinder in het verkeer, en waarbij wapens werden gebruikt. Vorig jaar heeft de politie uit de zone CARMA in Genk 30 pv’s opgesteld voor incidenten op trouwstoeten. © RV

Trouwstoeten in Genk waren in 2018 goed voor 30 pv’s

Vorig jaar heeft de politie 30 pv’s uitgeschreven voor verkeersinbreuken en kwaadwillige belemmering van het verkeer tijdens trouwstoeten in Genk. Hierbij blokkeerden bestuurders straten, reden ze zelfs op fiets- en voetpaden en werd er gevuurd met een alarmpistool. Dat blijkt uit een vraag van Zuhal Demir op de gemeenteraad.

0 reacties

 1. Tot 18 maanden cel voor koppel met wietplantage in huis: “Spaargeld van kind gebruikt voor installatie”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Tot 18 maanden cel voor koppel met wietplanta­ge in huis: “Spaargeld van kind gebruikt voor installa­tie”

  Een dertiger uit Maasmechelen en zijn ex-vrouw zijn beiden veroordeeld tot celstraffen van achttien maanden en een jaar, (deels) met uitstel, omdat ze een wietplantage opzetten in hun woning aan de Eisdenweg in Maasmechelen. Ook hun 1-jarig zoontje verbleef in het huis. “Het spaargeld van het kind werd afgenomen voor de aankoop van de materialen van de plantage.”
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af