Caroline Rigo en Marylène Madou met hun nieuwe make-upcollectie.
Volledig scherm
Caroline Rigo en Marylène Madou met hun nieuwe make-upcollectie. © Roland Hermans

Textielontwerpster Marylène Madou en beautyonderneemster Caroline Rigo lanceren zonvriendelijke make-upcollectie: “Alle producten bevatten factor 50"

Genk/HasseltTwee succesvolle Limburgse onderneemsters sloegen de handen in elkaar en gingen op zoek naar een permanente oplossing voor het make-up vs zonnecrème-probleem. De Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo en de Genkse textielontwerpster Marylène Madou vonden elkaar in hun nieuwe kleurrijke Summercollectie met gezonde en beschermende make-up.

 1. Grote kolonie van grijze Grootoorvleermuis ontdekt in Ter Dolen
  Houthalen-Helchteren

  Grote kolonie van grijze Grootoor­vleer­muis ontdekt in Ter Dolen

  Het voorbije jaar werd er in het beschermd landschap Ter Dolen in Houthalen-Helchteren een uitgebreid vleermuizenonderzoek uitgevoerd in samenwerking met de gemeente Houthalen-Helchteren, het Regionaal Landschap Lage Kempen, Natuurpunt Studie en de provincie Limburg. Vleermuisspecialisten onderzochten het gebied met vleermuisdetectoren en een aantal vleermuizen werd zelfs gezenderd en gevolgd. Op deze manier ontdekten de onderzoekers welke dreven, houtkanten en hooilanden vleermuizen gebruiken als vliegroute of jaaggebied of van welke elementen ze hinder ondervinden. De resultaten van het onderzoek zijn boven alle verwachtingen: zo werd er bijvoorbeeld een grote kolonie ontdekt van de Grijze Grootoorvleermuis, een soort die maar op 5 andere plekken in Limburg voorkomt.
 1. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg geniet je van een fris drankje tijdens deze hitte.
 2. Theater op de Markt ondanks hitte groot succes
  Hasselt

  Theater op de Markt ondanks hitte groot succes

  Het vijfdaagse stadsfestival Theater op de Markt in Hasselt bracht een massa volk op de been. Maar liefst 52 gezelschappen uit binnen- en buitenland presenteerden het neusje van de zalm op gebied van circus en locatietheater op meer dan 20 locaties in de binnenstad. “Met 100.000 toeschouwers en tal van uitverkochte voorstellingen kunnen we alleen maar tevreden zijn over deze prachtige editie,” aldus gedeputeerde Igor Philtjens.