Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Giorgio was een van de verleiders in Temptation Island 2019. © Vijf

‘Temptation’-verleider Giorgio veroordeeld tot 8 maanden cel met uitstel voor partnergeweld: “Koffie staat klaar. Laat de politie maar komen”

Genk‘Temptation’- verleider Giorgio (26) uit Genk is veroordeeld tot een celstraf van 8 maanden met uitstel omdat hij op 5 april 2019 zijn ex-partner bij de keel greep, haar stampte en haar gsm stuk sloeg. “Mijnheer heeft duidelijk een agressieprobleem”, klinkt het.

 1. Hasselt pakt uit met ondernemersfolder om nieuwe starters naar stad te lokken
  Hasselt

  Hasselt pakt uit met onderne­mers­fol­der om nieuwe starters naar stad te lokken

  Liefst 62 nieuwe ondernemers vonden zelfs in het coronajaar 2020 hun weg naar Hasselt. Dat blijkt uit de gloednieuwe ondernemersfolder van de stad, waarmee schepen Rik Dehollogne (N-VA), centrummanager Ben Croonenborghs en de dienst Economie ook in de toekomst nieuwe ondernemers willen aantrekken. “De laatste weken mochten we weer nieuwe starters verwelkomen, en die trend houden we met plezier verder aan.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 3. Laat doelpunt van Alex Arénate bezorgt Patro Eisden de achtste overwinning op rij: “Je voelt je onklopbaar”
  Voetbal in eerste nationale

  Laat doelpunt van Alex Arénate bezorgt Patro Eisden de achtste overwin­ning op rij: “Je voelt je onklopbaar”

  Patro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. De Maaslanders wonnen nu ook het duel tegen hekkensluiter FC Mandel dankzij een late treffer van uitblinker Alex Arénate. De gesloten partij met amper doelkansen verdiende geen schoonheidsprijs. Verre van. Maar dat zal Eisden worst wezen. De achtste zege op rij is binnen en de leiderspositie wordt nog wat steviger bezet. “Als je zo’n draak van een wedstrijd kunt winnen, dan krijg je een gevoel van onoverwinnelijkheid”, genoot Henk Dijkhuizen na afloop.