Stadhuis Genk
Volledig scherm
Stadhuis Genk © Mine Dalemans

Stad Genk voert forse besparingen door: “Sluiting van Ford Genk en de elektriciteitscentrale van Langerlo spelen ons parten”

Het stadsbestuur van Genk kondigde woensdag zware besparingen aan bij het uit de doeken doen van het nieuwe meerjarenplan. Er wordt 7,5 miljoen euro geschrapt en voor 7 miljoen euro aan extra inkomsten gezocht. “De sluiting van Ford Genk en de elektriciteitscentrale van Langerlo spelen ons parten”, licht burgemeester Wim Dries (CD&V) toe.

1 reactie

 • jean-pierre rejek

  1 jaar geleden
  Maar wel een stalen kunst kieken laten plaatsen van 400000 Euro of 16 miljoen bf in Zwartberg hé daar hebben ze wel geld voor .
 1. Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden krijgt geen licentie voor eerste nationale en stapt naar het BAS: “Toekomst van de club komt niet in gevaar”

  Patro Eisden krijgt geen licentie om volgend seizoen aan te treden in eerste nationale. Dat heeft de licentiecommissie van de KBVB aan de club laten weten. Nieuwbakken voorzitter Derrick Devonport, die onlangs de club overnam van Salar Azimi, liet weten dat de club via het BAS alsnog die licentie wil afdwingen: “We willen constructief samenwerken met de licentiemanager. De toekomst van de club komt niet in gevaar”, liet de nieuwe beheerder in een open brief weten.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den