Sensibiliseringscampagne over sexting bij jongeren van Stad Genk
Volledig scherm
Sensibiliseringscampagne over sexting bij jongeren van Stad Genk © Stad Genk

Stad Genk sensibiliseert over sexting bij jongeren: “Sexting behoort tot de normale seksuele beleving van jongeren, maar is niet altijd onschuldig”

GenkMet ‘Weet wat je stuurt’ wil stad Genk jongeren bewuster leren omgaan met sexting. De campagne maakt daarbij gebruik van authentieke sextingberichten die samen met jongeren in het Overkophuis verzameld werden. “Met deze campagne willen we het misbruik onder jongeren drastisch doen dalen”, vertelt burgemeester Wim Dries (CD&V).

 1. Genkse supporter riskeert 8 maanden cel na uithaal naar Standard-fan: “Hij stampte hem recht op het hoofd”
  PREMIUM
  Genk

  Genkse supporter riskeert 8 maanden cel na uithaal naar Standard-fan: “Hij stampte hem recht op het hoofd”

  Op 23 april 2021, twee dagen voor de bekerfinale waarin KRC Genk Standard klopte, raakten twee ‘harde kern’ supportersgroepen van beide voetbalploegen slaags aan het clublokaal in Genk. Een Genk-supporter(42) riskeert nu 8 maanden cel omdat hij een Luikse Standard-fan die niet op tijd wegraakte op het hoofd stampte. “Het is uit de hand gelopen”, geeft zijn advocaat toe.
 2. Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”
  autosport

  Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”

  Het was zonder meer één van de verhalen van 2022: de overgang van het Belgische topteam WRT van Audi Sport naar BMW M. Na een succesvolle eerste wedstrijd met de nieuwe BMW M4 GT3 in Dubai, is het nu tijd voor BMW M Team WRT om het officiële racedebuut als fabrieksteam te maken, dit weekend tijdens de Bathurst 12 Hours in Australië, die geldt als de eerste wedstrijd van de Intercontinental GT Challenge. Bij de rijders niet alleen levende legende Valentino Rossi, maar ook drie landgenoten: Hasselaar Dries Vanthoor, Brusselaar Maxime Martin en de perfecte Belg Charles Weerts.