De Stiemervallei in Genk heeft afgelopen weekend er een nieuwe boomhut bijgekregen.
Volledig scherm
De Stiemervallei in Genk heeft afgelopen weekend er een nieuwe boomhut bijgekregen. © Mine Dalemans

Stad Genk onthult nieuwe boomhut aan Stiemervallei

GenkDe Stiemervallei in Genk heeft er een opvallende attractie bij. Zo staat er sinds afgelopen weekend een nieuwe boomhut van 6 op 10 meter, inclusief stapstammen, een klimnet en een klautertoren. De boomhut is een idee van het Genkse Junior Team en werd gerealiseerd door de diensten Leefmilieu en Jeugd, in samenwerking met de kinderen uit de buurt.

 1. Dennis (32) start fitnesszaak op zonder uitzicht op versoepelingen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”
  PREMIUM
  Neerpelt/Genk

  Dennis (32) start fitness­zaak op zonder uitzicht op versoepe­lin­gen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”

  Het zijn momenteel geen prettige tijden voor liefhebbers van fitness. Het coronavirus hield deze zaken al een groot deel van 2020 gesloten en momenteel is er zelfs geen uitzicht op een heropening. Toch houdt dat Dennis Van Samang (32) uit Neerpelt niet tegen om een nieuwe zaak te openen in Genk. “Het geloof is zo groot dat ik de sprong durf wagen”, vertelt de sportieveling.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"