Gen opent een tweede schoolstraat, meer bepaald op een deel van de Kneippstraat aan het Sint- Jozefinstituut in Bokrijk.
Volledig scherm
Gen opent een tweede schoolstraat, meer bepaald op een deel van de Kneippstraat aan het Sint- Jozefinstituut in Bokrijk. © Mine Dalemans

Sint-Jozefinstituut in Bokrijk krijgt school- en fietsstraat

Voortaan kunnen leerlingen van het Sint-Jozefinstituut in Bokrijk veiliger met de fiets van en naar hun school. Zo voert het stadsbestuur een stuk van de Kneippstraat om tot een schoolstraat. Een half uur voor de start van de schooldag en een half uur na de schooltijd wordt een deel van de straat autovrij gemaakt. Het is exclusief voor fietsers die voorrang hebben. De schoolstraat maakt deel uit van een proefproject dat nog loopt tot 28 juni.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek