De rechtbank in Tongeren
Volledig scherm
De rechtbank in Tongeren © BELGA

Roberto S. krijgt na veroordeling voor doodslag op dealer opnieuw 18 maanden cel voor drugsverkoop

GenkRoberto S. (40), die in juni 2019 veroordeeld werd tot 25 jaar cel omdat hij zijn dealer Antonio Danti (°1951) met 52 messteken om het leven bracht, kijkt op tegen een nieuwe celstraf van 18 maanden omdat hij in 2018 cocaïne en cannabis dealde vanuit zijn woning in Genk. De veertiger had de vrijspraak gevraagd maar kreeg die niet.

  1. Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapitein heeft een voorbeeldfunctie op en naast het veld”
    VOETBAL DERDE NATIONALE B

    Siegerd Degeling (Termien) neemt zijn taak ter harte: “Ploegkapi­tein heeft een voorbeeld­func­tie op en naast het veld”

    Na twee nederlagen op rij kon derdenationaler Eendracht Termien vorig weekend een eerste overwinning vieren. Dankzij onder meer twee doelpunten van ploegkapitein Siegerd Degeling bleef de Genkse derdenationaler baas over Koersel (1-3). Zondagmiddag wacht Eendracht een nieuwe derby, dan komt Wellen op bezoek. “Het is niet het eerste jaar dat Termien een slechte start kent. Een nieuwe derbyzege zet de trein weer helemaal op de rails”, aldus de nieuwe Termienkapitein.