De ‘Wa make’-pizza die verkrijgbaar is bij Pink Pizza.
Volledig scherm
PREMIUM
De ‘Wa make’-pizza die verkrijgbaar is bij Pink Pizza. © Emily Nees

RESTOTIP. Smullen van junk pizza’s in een rooskleurige setting bij Pink Pizza

GenkIn steeds meer steden, zoals Amsterdam en Antwerpen, duiken horecazaken op die in het teken staan van de kleur roze. Wist je dat Genk sinds kort ook zo’n hotspot heeft? Van roze zetels, een babyroze toog en binnenkort zelfs roze pizza en pasta: Pink Pizza in de Stalenstraat is op zijn minst opvallend te noemen. Wij brachten een bezoekje aan de zaak en spraken met medezaakvoerder Atif Tanriseven (28), die naar eigen zeggen “meer leven wil brengen in Genk”.

  1. De 6 mooiste plekjes in Genk volgens rapper Tiewai: “Koffie drinken tussen de vinylplaten bij George & The Bear vind ik zalig”
    PREMIUM
    Genk

    De 6 mooiste plekjes in Genk volgens rapper Tiewai: “Koffie drinken tussen de vinylpla­ten bij George & The Bear vind ik zalig”

    Door de coronacrisis trekken we er steeds vaker op uit in eigen land. Er valt dan ook heel wat te ontdekken. En de Limburgse stad Genk hoeft wat dat betreft allesbehalve onder te doen. Maar welke plekjes moet je als toerist of als rasechte Genkenaar zekér eens bezoeken? Wij vroegen het aan geboren en getogen Genkenaar Thierry Verjans, beter bekend onder zijn artiestennaam Tiewai.