Il Divino, hier op de dag na de overwinning van Italië op het EK.
Volledig scherm
PREMIUM
Il Divino, hier op de dag na de overwinning van Italië op het EK. © Mine Dalemans

RESTOTIP. Il Divino in Genk: “Hippe bistro met knipoog naar... Julius Caesar”

GenkIn Genk, pal in het centrum, ligt sinds enkele maanden Il Divino, een bistro die Kenny Philippaerts uit de grond stampte. Kenny werkte de afgelopen jaren in de lokale Genkse horeca, maar zette de stap naar een eigen zaak. “De reacties zijn allemaal heel enthousiast", vertelt de man met typerende staartje. Wij gingen langs. Lees hier meer restotips.

 1. Dertiger riskeert drie jaar cel omdat hij partner jarenlang misbruikte: “Bond haar vast en filmde alles”
  PREMIUM

  Dertiger riskeert drie jaar cel omdat hij partner jarenlang misbruikte: “Bond haar vast en filmde alles”

  Een 34-jarige man riskeert drie jaar cel omdat hij zijn partner, een vrouw uit Maasmechelen, jarenlang zou hebben misbruikt en verkracht. Op zijn gsm stonden talrijke filmpjes en foto’s van de ‘gedwongen’ seksuele handelingen die het slachtoffer, meestal buiten bewustzijn, onderging. “Wij hadden afgesproken dat alles kon,” getuigde de dertiger zelf voor de strafrechtbank.
 1. Donutwinkel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”
  Hasselt

  Donutwin­kel ‘Donuttello’ maakt comeback in Hasseltse binnenstad: “Klaar om iedereen met lekkerste donuts te veroveren”

  Donutwinkel ‘Donuttello’ heeft vrijdag haar comeback gemaakt in de Hasseltse binnenstad. Zo kunnen Hasselaren en passanten voortaan terecht in het voormalige pand van ijssalon ‘Oyya’ in de Demerstraat, waar uitbater Laurence Daems (28) samen met zijn personeel dertig verschillende donuts en tien verschillende vullingen aanbiedt. “En nee, wij schuwen onze concurrentie Dunkin’ Donuts enkele meters verderop echt niet", lacht Daems.