Lieven en één van zijn dochters Demi.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven en één van zijn dochters Demi. © Marco Mariotti

Restotip. Brunchie, een Genkse hippe zaak met een New Yorks tintje

GenkAan de Fruitmarkt in Genk baat Lieven Vaes al sinds 1997 horeca uit. Vroeger gekend als de Orient, maar in 2019 bleek er nood aan een carrièreswitch binnen de eigen sector. Samen met zijn vrouw en dochters stampte hij ‘Brunchie’ uit de grond. Een trendy brunchbar met een knipoog naar steden zoals Antwerpen en een vleugje New York. Wij gingen langs en werden aangenaam verrast.

 1. Aukje van Seijst wil met KRC Genk Ladies naar de volgende ronde van de Beker van België
  voetbal super league

  Aukje van Seijst wil met KRC Genk Ladies naar de volgende ronde van de Beker van België

  KRC Genk Ladies treft zaterdagmiddag Club Brugge voor de kwartfinale van de Belgische beker. Geen gemakkelijke opdracht. Het Brugse vrouwenteam prijkt in de rangschikking op de derde plaats met amper drie punten minder dan leider Oud-Heverlee. De mannenploeg van Genk schoof deze week tweemaal onderuit tegen de Bruggelingen. Benieuwd of Genk Ladies beter doet en de kwalificatie voor de halve finale kan binnenhalen. “In de competitie speelden we in Brugge een beresterke partij, maar verloren nipt in de slotfase. Ditmaal willen we beter doen”, klinkt Aukje van Seijst strijdvaardig.
 2. Van handgemaakte Tsjechische kerstballen tot exclusieve Amerikaanse figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwinkels in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Van handgemaak­te Tsjechi­sche kerstbal­len tot exclusieve Amerikaan­se figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwin­kels in Limburg

  Wacht je tot na Sinterklaas of staat je kerstboom intussen al een dikke maand te pronken? Zowel de vroege vogels als de traditionele kerstvierders kunnen er niet meer omheen: de kerstsfeer is weer helemaal terug. Tijd om na te denken dus over welke stijl je kerstboom dit jaar moet hebben. Wij gingen alvast op zoek naar de vijf leukste kerstwinkels van Limburg die een bezoekje waard zijn.