Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © rv

Politie CARMA zoekt eigenaars van vermoedelijk gestolen fietsen

GenkPolitie CARMA trof afgelopen week een groot aantal fietsen aan tijdens huiszoekingen in Genk. De fietsen zijn vermoedelijk gestolen en de politie is nu op zoek naar eventuele eigenaars.

 1. Dan toch geen klassen in quarantaine in Sint-Jozefsinstituut
  Genk

  Dan toch geen klassen in quarantai­ne in Sint-Jozefsin­sti­tuut

  In tegenstelling tot eerdere berichten zitten er in het Sint-Jozefsinstituut in Bokrijk geen klassen in quarantaine. Maandag 25 januari verscheen in onze krant het bericht dat er, gespreid over een aantal Genkse scholen, een tiental klassen in quarantaine zaten. Ook het Sint-Jozefsinstituut werd daarbij genoemd, maar die informatie blijkt niet te kloppen. Dat bevestigen het stadsbestuur en de directie van de school. Ook in het Genkse Atlascollege verblijven er momenteel geen klassen meer in quarantaine.
 2. 11 jaar na fatale gasontploffing steken vaders van Vicky en Alexis eerste spade in grond van opleidingscentrum voor reddingshonden: “Voor anderen kunnen we nog een verschil maken”
  PREMIUM
  Genk/Heusden-Zolder

  11 jaar na fatale gasontplof­fing steken vaders van Vicky en Alexis eerste spade in grond van opleidings­cen­trum voor reddings­hon­den: “Voor anderen kunnen we nog een verschil maken”

  Elf jaar geleden kwamen Vicky Storms (24) en haar verloofde Alexis Robert (24) om bij een gasontploffing in Luik. Het duo kon niet op tijd vanonder het puin bevrijd worden. Een intrieste gebeurtenis, en toch blijven de vaders Guy Storms en Benoit Robert niet bij de pakken zitten. Met hun Stichting Vicky & Alexis verzamelden ze geld in om slachtoffers van rampen te helpen. Hun inzet resulteert nu in de oprichting van een opleidingscentrum voor reddingshonden. Deze week is het startschot van de bouw alvast gegeven.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken