Opnieuw meer dienstverlening in station Genk.
Volledig scherm
Opnieuw meer dienstverlening in station Genk. © Mine Dalemans

Opnieuw meer personeel in station van Genk

“In de stations van Genk en Sint-Truiden is het aantal klanten dat zich aan de loketten aanbiedt zeer beperkt geworden. Daarom hebben we beslist om de loketten in de week in de namiddag te sluiten”, zei NMBS-woordvoerder Bart Crols nog in juni vorig jaar. “Maar daar komt de NMBS vandaag gelukkig op terug”, zegt Stefan T’Jolyn van ACOD Spoor.

 1. En plots is het Instagramaccount van Els (28) volledig verwijderd: “Acht jaar lang waardevol fotografiewerk gewist”
  Zonhoven

  En plots is het Instagram­ac­count van Els (28) volledig verwijderd: “Acht jaar lang waardevol fotografie­werk gewist”

  Het was voor de Zonhovense Els Dupont (28) deze week even schrikken toen ze haar Instagram wilde checken. Van de ene dag op de andere bleek haar account te zijn verwijderd. “Omdat het zogezegd in strijd was met de gebruiksvoorwaarden”, kreeg ze te horen. De jonge vrouw verliest in één vingerknip tal van mooie herinneringen en weet niet hoe ze die nog kan terugkrijgen.
 2. RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alternatief voor vettige vrijdag
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alterna­tief voor vettige vrijdag

  Lekkere, gezonde en ecologische voeding. Dat zijn de belangrijkste pijlers bij Stoemp Deluxe in Hasselt, een nieuw afhaalrestaurant dat werkt met reststromen om overheerlijke gerechten samen te stellen. Hun grootste doelstelling is om mensen bewust te maken van hoe we kunnen omgaan met voedseloverschotten en hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamer bestaan. Daarbovenop zijn de gerechten van Stoemp Deluxe gezond, vegetarisch en origineel.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.