Opnieuw meer dienstverlening in station Genk.
Volledig scherm
Opnieuw meer dienstverlening in station Genk. © Mine Dalemans

Opnieuw meer personeel in station van Genk

“In de stations van Genk en Sint-Truiden is het aantal klanten dat zich aan de loketten aanbiedt zeer beperkt geworden. Daarom hebben we beslist om de loketten in de week in de namiddag te sluiten”, zei NMBS-woordvoerder Bart Crols nog in juni vorig jaar. “Maar daar komt de NMBS vandaag gelukkig op terug”, zegt Stefan T’Jolyn van ACOD Spoor.

  1. Jenevermuseum neemt collectie van legendarisch Antwerps jenevercafé volledig over: “Het oudste stuk dateert uit 1631"
    PREMIUM
    Hasselt

    Jenevermu­se­um neemt collectie van legenda­risch Antwerps jenever­café volledig over: “Het oudste stuk dateert uit 1631"

    Het legendarische jenevercafé De Vagant sluit dit weekend in Antwerpen de deuren. De afgelopen 36 jaar heeft eigenaar Ronald Ferket een indrukwekkende collectie objecten verzameld van Antwerpse stokerijen, maar ook van stokerijen uit andere Vlaamse provincies en uit Wallonië. De gehele collectie verhuist naar het Jenevermuseum in Hasselt, waar het publiek de bijzondere objecten op termijn ook zal kunnen bewonderen.