Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Marc De Roeck

Opnieuw jong slachtoffer: 25-jarige bpost-medewerker uit Genk overleden in ziekenhuis

In Genk is woensdagnacht een 25-jarige man bezweken aan het coronavirus. Dat bevestigt het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) in Genk. Het gaat om Paolo Soarez, een jongeman met Portugese roots die bij bpost werkte.

 1. Dronken vrouw riskeert twee jaar cel omdat ze partner zwaar verwondt met mes: “waarschijnlijk hebben we elkaar aangevallen”
  Genk

  Dronken vrouw riskeert twee jaar cel omdat ze partner zwaar verwondt met mes: “waar­schijn­lijk hebben we elkaar aangeval­len”

  Een 34-jarige vrouw uit Genk haalde op 6 januari 2018 met een vleesmes uit naar haar partner tijdens een ruzie in hun woning in Bilzen. De man liep zware verwondingen op aan de onderarm en moet daarvoor nu nog een nieuwe operatie ondergaan. “Ik weet er zelf niet veel meer van”, getuigde Genkse voor de strafrechter. “We zijn beiden in het ziekenhuis beland.” De vrouw riskeert twee jaar cel.
 2. 
Of het nu voor de krokus- of de zomervakantie is, de Limburgse kampen lopen nu al vol: “We bekijken of extra plaatsen mogelijk zijn”
  PREMIUM
  Limburg

  Of het nu voor de krokus- of de zomervakan­tie is, de Limburgse kampen lopen nu al vol: “We bekijken of extra plaatsen mogelijk zijn”

  Wie een sport- of jeugdkamp wou boeken voor zijn/haar kroost, moest de voorbije dagen liefst meer dan één laptop open hebben staan. De ‘inschrijvingsrush’ blijkt immers groter te zijn dan in niet-coronatijden. Ook in Limburg raken de plaatsen in recordtempo ingevuld. Niet alleen voor de krokusvakantie, maar zelfs al voor de zomermaanden. “We bekijken nu of er nog extra capaciteit kan komen.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre