Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Photo News

Opgedreven bromfiets getakeld en nog 10 andere pv’s opgesteld bij verkeersactie

GenkDe politiezone CARMA organiseerde zondag een verkeersactie op twee locaties in Genk en Zutendaal. 

 1. RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieuwe traiteur ‘Atelier C’
  PREMIUM

  RESTOTIP. Thuis genieten van het humeur van chef Celine bij gloednieu­we traiteur ‘Atelier C’

  Geen zin om te koken maar wel om gezellig thuis te tafelen? Die gedachte kent chef Celine Vekemans maar al te goed. Als antwoord opende ze twee weken geleden haar eigen traiteurzaak ‘Atelier C’ in het hart van Sint-Truiden. “Alles kan hier en alles mag”, klinkt het. “Zin om gezellig te barbecueën of eerder fan van een tapasavond? Wij zorgen ervoor.” Die belofte moet je ons geen twee keer maken en dus gingen we tijdens de openingsweekend testen.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. Dieven ontvreemden televisie uit caravan
  Houthalen-Helchteren

  Dieven ontvreem­den televisie uit caravan

  In de Tulpenstraat in Houthalen-Helchteren werd vrijdagavond omstreeks 18 uur een diefstal van een televisie vastgesteld. Het toestel werd uit een caravan gestolen. Zaterdagavond omstreeks 17 uur werd in een appartement - eveneens gelegen in de Tulpenstraat - de diefstal van een geluidsbox vastgesteld. De vaststellingen werden gedaan door politie CARMA. Deze zone stelde dit weekend ook verschillende diefstallen vast in Genk. Zo werd er vrijdagavond een fiets gestolen aan de voetbalterreinen van Genk VV en was er aan karting Genk de diefstal van een portefeuille. In de Nieuwstraat werd zondagmiddag een fietsdiefstal vastgesteld. De fiets werd uit een tuinhuis gestolen. Uit een fietsenstandplaats in een ondergrondse garage van een appartement in de Welzijnscampus werd eveneens een fiets gestolen. De diefstal werd zaterdagmiddag vastgesteld.
 2. Op huizenjacht in… Kwaadmechelen: “Relatief goedkoop in vergelijking met buurgemeenten, maar dat merk je aan de vraag”
  PREMIUM
  Ham

  Op huizen­jacht in… Kwaadmeche­len: “Relatief goedkoop in vergelij­king met buurgemeen­ten, maar dat merk je aan de vraag”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Kwaadmechelen, waar de relatief lage prijzen veel gegadigden lokken. “Ook steeds meer ondernemers en winkelketens komen naar Kwaadmechelen.”