Ibe, Freddy en Danny samen aan het werk
Volledig scherm
Ibe, Freddy en Danny samen aan het werk © TV Limburg

Opa Freddy over zijn ‘muzikaal wonderkleinkind’: “Ik zeg het niet te luid, maar Ibe wordt een grote”

Met amper zeventien lentes op de teller opent Genkenaar Ibe Wuyts straks de derde dag van Rock Werchter en dit najaar vindt zijn eerste concert plaats in de AB Club. In een kwartier waren alle kaartjes de deur uit. Eerder kwam zijn zelfgeschreven debuutsingle ook al sneller op de radio dan alle vorige winnaars van The Voice. Het moge duidelijk zijn: Ibe is the next best thing van de Vlaamse muziekwereld. Zijn talent heeft hij zeker voor een deel geërfd van grootvader Freddy Birset (70) die de jeugdjaren van het muzikaal talent vanop de eerste rij beleefde. “Ibe staat met zijn voetjes op de grond, maar hij weet wat hij wil en zal het maken in de muziek.”

  1. Limburgse horeca-uitbaters reageren op gedwongen sluiting: “Handen liggen volledig open van ontsmettingsmiddel, maar waarvoor?”
    PREMIUM
    Hasselt/Genk/Sint-Truiden

    Limburgse horeca-uitbaters reageren op gedwongen sluiting: “Handen liggen volledig open van ontsmet­tings­mid­del, maar waarvoor?”

    Vanaf maandag gaan de nieuwe coronamaatregelen in, en ook de horecazaken en cafés in ons land moeten de deuren opnieuw een maand lang sluiten. Hoe gaan de Limburgse horeca-uitbaters om met dat nieuws? Wij vroegen het aan vijf horeca-uitbaters in Hasselt, Sint-Truiden en Genk op de laatste zondag. “Onze handen liggen volledig open van het ontsmettingsmiddel, maar waarvoor?”