Een 33-jarige vrouw uit Kolderbos is overleden. Het parket voert een onderzoek naar een ongewoon overlijden en volgt daarbij de standaardprocedure.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 33-jarige vrouw uit Kolderbos is overleden. Het parket voert een onderzoek naar een ongewoon overlijden en volgt daarbij de standaardprocedure. © Karolien Coenen

Onderzoek naar verdacht overlijden van 33-jarige vrouw in Genk

GenkDe lokale politie van de zone Carma en het parket van Limburg voeren een onderzoek naar een verdacht overlijden in Kolderbos bij Genk. Dat bevestigt het parket van Limburg aan onze krant. 

  1. Nieuwe meester-stoker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jeneverfeesten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”
    PREMIUM
    Hasselt

    Nieuwe mees­ter-sto­ker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jenever­fees­ten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”

    Steven Reekmans (43) is als Hasselaar én nieuwe meester-stoker van het Jenevermuseum helemaal klaar om de traditionele Jeneverfeesten dit weekend in te gaan. Zo verwacht hij samen met de stad méér dan 100.000 bezoekers, die na twee jaar uitstel eindelijk weer van de Hasseltse jenever én de gloednieuwe huisjenever van Reekmans mogen proeven. “Die moet de burgemeester zaterdag nog goedkeuren, maar met volle vertrouwen staat er alvast 60 verse liter klaar”, lacht de stoker.