De nieuwe windturbine van Limburg Win(d)t ondergaat momenteel nog elektrische werken, maar zal binnenkort starten met de productie van groene stroom.
Volledig scherm
De nieuwe windturbine van Limburg Win(d)t ondergaat momenteel nog elektrische werken, maar zal binnenkort starten met de productie van groene stroom. © Limburg win(d)t

Nieuwe windturbine op Genks firmaterrein start binnenkort met productie

GenkOp het terrein van de Genkse firma Magdeleyns start binnenkort een nieuwe winturbine met de productie van groene stroom. De stroom van deze windturbine van Limburg Win(d)t zal goed zijn voor 2.500 gezinnen, én zal een CO2-uitstoot van 4.000 ton per jaar kunnen vermijden. Ook omwonenden kunnen hiervan meegenieten door aandelen aan te kopen van de coöperatieve vennootschap Limburg wind cv.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).