Don Luca (links) en Chaz (rechts) pakken uit met een nieuw nummer. Het vormt meteen ook de eerste stap richting een solocarrière voor Chaz.
Volledig scherm
PREMIUM
Don Luca (links) en Chaz (rechts) pakken uit met een nieuw nummer. Het vormt meteen ook de eerste stap richting een solocarrière voor Chaz. © Saverio Sammartino

Nieuwe track ‘Onzichtbaar’ vormt eerste stap richting solocarrière voor rapper Chaz: “Jongeren tonen dat ze kansen moeten grijpen”

Genk‘Onzichtbaar’, zo heet het nieuwe nummer dat de Limburgse rappers Chaz en Don Luca vandaag uitbrengen. Jonas Thys (26) – aka Chaz – doet zo meteen ook zijn eerste worp richting een solocarrière. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan, en dat is niet toevallig. “Met dit nummer wil ik alvast andere jongeren aanmoedigen om ook kansen te grijpen, zelfs al krijgen ze een stempel op zich gedrukt.”

  1. Unieke lichtinstallatie brengt gevel van Modemuseum Hasselt binnenkort tot leven
    Hasselt

    Unieke lichtin­stal­la­tie brengt gevel van Modemuseum Hasselt binnenkort tot leven

    Op de Kunstennacht op 16 september komt de statige, historische gevel van Modemuseum Hasselt voor het eerst tot leven. Een unieke lichtinstallatie van videokunstenaar Nele Fack, begeleid door opzwepende beats, voert je mee naar een dynamisch universum vol beweging, jeugdigheid, sport en mode. “Met deze primeur zetten we het museum extra in de schijnwerpers en willen we nog meer mensen verleiden tot een bezoek”, zegt schepen van Cultuur Joost Venken (RoodGroen+).