Naika leert Genk dansen op stiletto’s.
Volledig scherm
Naika leert Genk dansen op stiletto’s. © Mine Dalemans

Naika leert Genk dansen op stiletto’s: “Vrouwen op hakken zijn zelfs een beetje imponerend”

Volgens de Genkse dansschooluitbater Naika Giustizieri ligt de focus op ‘vrouw zijn’ nergens zo hoog als bij wie danst op hoge hakken, hoe sensueel en sexy de dansstijl ook oogt. “In deze les wordt daadwerkelijk op torenhoge stiletto’s gedanst”, zegt de 31-jarige professionele danseres van weleer. “Ik raad de dames wel aan de tien centimeter niet te overschrijden, een gebroken nek zou de pret immers bederven.”

 1. Strafvordering rond pesterijen bij Defensie niet-ontvankelijk: “Bevoegdheid komt toe aan arbeidsauditeur”
  PREMIUM
  Sint-Truiden/Elsenborn

  Strafvorde­ring rond pesterijen bij Defensie niet-ontvanke­lijk: “Bevoegd­heid komt toe aan arbeidsau­di­teur”

  De correctionele rechtbank van Hasselt heeft geen uitspraak gedaan over de feiten van pesterijen bij Defensie. Een 21-jarige man uit Buggenhout ging in de winter van 2017 en het begin van 2018 door een hel tijdens zijn basisopleiding bij Defensie. Tijdens de behandeling van de zaak op 6 november werd de opschorting gevorderd voor de vermeende pestkoppen. Die vordering is onontvankelijk verklaard.
 2. Gezellige drukte, maar geen overrompeling in Hasselt
  Hasselt

  Gezellige drukte, maar geen overrompe­ling in Hasselt

  Vandaag trekken heel wat Vlamingen op pad om hun kerstaankopen te doen. Dat maakt dat het op verschillende plaatsen al bijzonder druk is. In de Brusselse Nieuwstraat is de toegang aan het Muntplein inmiddels afgesloten. In Hasselt kan je aan de hand van livestreams in de binnenstad de drukte bekijken. Daaruit blijkt dat er een gezellige drukte heerst in de provinciehoofdstad, maar dat er van een overrompeling momenteel geen sprake is. Alle info vind je ook terug via www.hasselt.be/nl/planjebezoek en www.visithasselt.be/nl/shoppen.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto