Ronn Moss in  ‘Olive’ met Roman Korolik, Fabrizio Muto en Costa Arvanitidis.
Volledig scherm
Ronn Moss in ‘Olive’ met Roman Korolik, Fabrizio Muto en Costa Arvanitidis. © Mine Dalemans

Na Kanye West maakt nu ook Rich uit Mooi & Meedogenloos doortocht in Genker restaurant

Olive, het Italiaanse restaurantje in het shoppingcenter dat vorige week nog rapper Ye over de vloer kreeg, heeft opnieuw mooi (en meedogenloos) volk mogen ontvangen. Acteur Ron Moss, bekend als Rich Forrester uit The Bold and the Beautiful kwam er met zijn band uit Limburg een paar liedjes brengen. “Muziek blijft mijn eerste liefde”, liet de soapster/muzikant zich ontvallen. 

  1. Rocco (34) opende Genkse pizzeria bewust tijdens coronacrisis: “Twijfel en paniek hielden me tegen, maar juist nu wil ik mezelf uitdagen”
    PREMIUM
    Genk

    Rocco (34) opende Genkse pizzeria bewust tijdens coronacri­sis: “Twijfel en paniek hielden me tegen, maar juist nu wil ik mezelf uitdagen”

    Voor de horecasector is het op z’n zachtst gezegd geen gemakkelijke tijd, en ook Rocco Cagliostro (34) probeert zijn pizzeria in Genk draaiende te houden. Een gloednieuwe pizzeria nog wel, want pas in juli opende Cagliostro de deuren van zijn zaak. “Een stap die ik nooit eerder durfde te zetten door twijfel en paniek, maar die ik juist nú neem om mezelf uit te dagen.”