Zelfs in onzekere tijden blijven moeder Veerle Caelen en dochter Axelle Mommens dromen over de mogelijkheden van hun koffiehuisje Mokka in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfs in onzekere tijden blijven moeder Veerle Caelen en dochter Axelle Mommens dromen over de mogelijkheden van hun koffiehuisje Mokka in Genk. © Karolien Coenen

Moeder Veerle (57) en dochter Axelle (27) dromen over uitbreiding van koffiehuis Mokka in Genk: “Corona houdt ons niet tegen”

GenkTerwijl de moeizame coronaperiode aanhoudt, blijven moeder Veerle Caelen (57) en dochter Axelle Mommens (27) van koffiehuisje Mokka in Genk ambachtelijke zoetigheden bakken voor hun klanten. De Halloween cupcakes staan alvast klaar in de etalage, en stilaan krijgt ook de droom tot uitbreiding vorm. “Blij als het normale leven terugkeert, maar corona houdt ons niet tegen.”

 1. Hartjesweide biedt troost aan mensen die ongeboren baby verliezen: “Voor het eerst kan ik mijn kleine Matthias een beetje loslaten”
  Genk/Houthalen-Helchteren

  Hartjeswei­de biedt troost aan mensen die ongeboren baby verliezen: “Voor het eerst kan ik mijn kleine Matthias een beetje loslaten”

  Aan de Halstraat, op de grens van Genk en Houthalen-Helchteren, heeft Kinderwens Limburg in het bijzijn van burgemeesters Wim Dries (CD&V) en Alain Yzermans (s.pa) de eerste hartjesweide in onze provincie geopend. Op de plek kunnen Limburgers terecht die zwangerschapsverlies hebben doorgemaakt. Bij Teresa Ubachs (41), die zelf een baby moest afgeven na het 11 weken te dragen, maakt het initiatief heel wat los. “Ik ben er in tranen uitgebarsten. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik mijn kleine Matthias een beetje kan loslaten.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok