Minister van Volksgezondheid Maggie De Block en Europarlementariër Hilde Vautmans het bedrijf Spronken Orthopedie te Genk
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block en Europarlementariër Hilde Vautmans het bedrijf Spronken Orthopedie te Genk © RV

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block geïnteresseerd in Limburgse innovaties van Spronken Orthopedie

Vrijdagnamiddag bezocht Minister van Volksgezondheid Maggie De Block en Europarlementariër Hilde Vautmans het bedrijf Spronken Orthopedie in Genk, waar afgelopen jaar diverse innovaties werden ontwikkeld en uitgerold.

0 reacties

  1. Laatste Limburgse mijn ging dertig jaar geleden dicht, Agostino (86) getuigt: “Kameraden sloegen hun hand stuk om niet de put in te moeten”
    PREMIUM

    Laatste Limburgse mijn ging dertig jaar geleden dicht, Agostino (86) getuigt: “Kameraden sloegen hun hand stuk om niet de put in te moeten”

    Het verhaal van onze Limburgse steenkoolmijnen eindigde exact dertig jaar geleden met de sluiting in Zolder. Agostino Mele (86) - een van de oudste nog levende mijnwerkers van ons land - graaft nog één keer diep in zijn geheugen. Om precies te zijn: zo’n 800 meter diep. “Mijn mama gaf me drie zakken zout mee. ‘Dat hebben ze niet in België’, dacht ze.”