Miniatuur autobeurs
Volledig scherm
Miniatuur autobeurs © RV

Miniatuurautobeurs in Genk

Een beurs met wel duizend charmante kleine autootjes, waarvan niet enkel de jongsten onder de indruk zijn. Volgende week zondag, 8 december, is het Atlas College het decor voor duizenden miniatuurtjes.

0 reacties

 1. Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantiesfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”
  Hasselt

  Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantie­sfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”

  Wie van een zorgeloos vakantiegevoel in eigen land wil genieten, kan vanaf nu terecht bij de gloednieuwe horecazaak ‘NEKE Something Els’ in de Hasseltse Dorpsstraat. Als kersverse uitbaatster pakt Els Vanelderen (42) daar uit met verrassende ‘sharing food’-gerechten, wijn en bubbels, allemaal te midden van een stijlvol interieur.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Slachtoffer ziet 2.000 euro van rekening verdwijnen door valse mail: politiezone CARMA roept op tot waakzaamheid
  Genk

  Slachtof­fer ziet 2.000 euro van rekening verdwijnen door valse mail: politiezo­ne CARMA roept op tot waakzaam­heid

  De politiezone CARMA kreeg afgelopen dinsdag een aangifte binnen van oplichting door middel van een valse mail die zogenaamd vanuit de overheidsinstelling Agentschap Zorg en Gezondheid verstuurd werd. In de mail werd gevraagd om een “urgent document in My e-Box” te bekijken, waar men persoonlijke covid-informatie kan raadplegen. Het slachtoffer uit Genk dat aangifte deed, zag liefst 2.000 euro van de rekening verdwijnen.