Gigos
Volledig scherm
Gigos © RV

Minder geld en andere accenten voor Gigos Jeugdwelzijnswerk

Ook Gigos Jeugdwelzijnswerk ontsnapt niet aan slinkende subsidies: de lokale toelage wordt met 267.000 euro verminderd, zo'n 17 procent. Daarnaast stuurt het stadsbestuur aan op het realiseren van meer impact in de strijd tegen kinderarmoede, schooluitval en jongerenwerkloosheid. Toch noemt de stad deze omslag geen slecht rapport. “Andere tijden brengen andere uitdagingen met zich mee”, zegt schepen van Jeugd Toon Vandeurzen.

0 reacties

 1. Stad bereikt overeenkomst rond nieuw woonproject in Hasseltse stationsbuurt: “Kraakpanden nog voor de zomer gesloopt”
  PREMIUM
  Hasselt

  Stad bereikt overeen­komst rond nieuw woonpro­ject in Hasseltse stations­buurt: “Kraakpan­den nog voor de zomer gesloopt”

  Na twee jaar dialoog met projectontwikkelaar Unicas heeft de stad Hasselt eindelijk een akkoord over de opwaarderingsplannen voor de Hasseltse stationsbuurt. De kraakpanden worden nog voor de zomer gesloopt, waarna er een nieuw woonproject op de hoek van de Bampslaan en de Geraertsstraat komt. “Daarin verleggen we de focus naar kwalitatief en betaalbaar wonen in een veilige en aangename stationsbuurt”, zegt burgemeester Steven Vandeput (N-VA).
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?