Parkeren in de stad illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren in de stad illustratiebeeld. © Borgerhoff

Met de wagen naar de stad? Op deze parkings kan je goedkoop je auto kwijt in Limburg

LimburgNa een week vol regenweer ziet het er deze week weer wat beter uit. Tijd dus om de eerste lentekoopjes te scoren in de stad. Maar waar kan je nu het goedkoopst parkeren? Wij lijsten de goedkoopste parkings in Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren, Pelt, Lommel en Maasmechelen voor je op.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Maasmechelen Village heeft met luxueus tuinpaviljoen nu ook een exclusieve VIP-lounge
  Maasmechelen

  Maasmeche­len Village heeft met luxueus tuinpavil­joen nu ook een exclusieve VIP-loun­ge

  Sinds kort siert een bijzonder tuinpaviljoen Maasmechelen Village. De architecten van Depot ontwierpen er de exclusieve VIP-lounge en Personal Shopping Space ‘The Appartment’ waar shoppers zich in de watten kunnen laten leggen. “Shoppers – van een vriendengroep tot een bedrijf - kunnen deze ruimte afhuren, nippen van hun drankje en genieten van een hapje eten terwijl ze de hipste outfits aangemeten krijgen”, vertelt Ben Luykx, Retail Development Director bij Maasmechelen Village.