Het meisje liep weg in de buurt van Bosdel in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meisje liep weg in de buurt van Bosdel in Genk. © Google

Meisje (9) loopt weg van huis en wordt ’s nachts gevonden door speurhonden: “Ze lijdt mogelijk aan stressstoornis”

GenkEen 9-jarig meisje uit Genk is woensdagavond van huis weggelopen. Na bijna vier uur zoeken werd ze rond middernacht slapend in een bosje gevonden door speurhonden. “Ik zoek al maanden psychische hulp voor mijn dochter", zucht haar mama. Een stressvolle echtscheiding ligt mee aan de basis van het probleem.

 1. Politie verhoort vijf personen, nadat ziekenhuis van Maaseik patiënt met schotwonden opvangt
  Maaseik/Maasmechelen

  Politie verhoort vijf personen, nadat ziekenhuis van Maaseik patiënt met schotwon­den opvangt

  Vijf personen zijn woensdagochtend verhoord, nadat afgelopen dinsdag een 23-jarige patiënt met twee schotwonden in de bovenbenen binnengebracht werd in het ziekenhuis ZOL Campus Maas en Kempen. Dat laat het Parket Limburg weten. Diezelfde dinsdag hield de lokale politie Lanaken-Maasmechelen een huiszoeking, waarbij de Dennenlaan in Maasmechelen tijdelijk werd afgezet. Ook het labo van de FGP en een wapendeskundige kwamen ter plaatse.
 2. Zinkgat Grote Baan wordt deze week gedicht
  Houthalen-Helchteren

  Zinkgat Grote Baan wordt deze week gedicht

  Het zinkgat op de Grote Baan in Helchteren, dat afgelopen zondag ontstond na een waterlek, wordt normaal deze week hersteld. Dat laat burgemeester Alain Yzermans (Vooruit-Groen-Plus) weten. “Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft me gemeld dat de herstelling ervan vandaag en morgen staat gepland.” Gezien het zinkgat zich op de pechstrook bevindt, is doorgaand verkeer gewoon mogelijk. Slechts een klein gedeelte van de rechterrijstrook is er afgesloten uit voorzorg.