Luca Bruno (vooraan rechts) is voortaan de voorzitter van Unizo Genk.
Volledig scherm
Luca Bruno (vooraan rechts) is voortaan de voorzitter van Unizo Genk. © Luc Daelemans

Luca Bruno is nieuwe voorzitter van Unizo Genk

GenkHet is officieel: Luca Bruno is de nieuwe voorzitter van Unizo Genk. De 31-jarige medezaakvoerder van Group Bruno treedt daarmee in de voetsporen van Jochem Martens, die de afgelopen vijf jaar aan het roer stond van de ondernemersvereniging.

 1. Ontevreden Genk-supporters gaan in gesprek met bestuur: “Alles bleef rustig”
  Genk

  Ontevreden Gen­k-supporters gaan in gesprek met bestuur: “Alles bleef rustig”

  Na de nederlaag zondagavond tegen Beerschot (1-2), was het voor enkele supporters van KRC Genk tijd om actie te ondernemen. Een dertigtal supporters wachtten het bestuur op aan de inkom van de Luminus Arena. Dat bevestigt politie CARMA. De supporters zijn al enkele weken ontevreden over het spelniveau van hun club en eisten tekst en uitleg. “Ze hebben een gesprek gehad met het bestuur. Alles bleef rustig, er waren geen incidenten”, vertelt de politie.
 2. Limburgse Amber Tysiak debuteerde met de Red Flames tegen Nederland: “Ondanks het verlies ben ik ontzettend fier, dit debuut vergeet ik nooit”
  Vrouwenvoetbal

  Limburgse Amber Tysiak debuteerde met de Red Flames tegen Nederland: “Ondanks het verlies ben ik ontzettend fier, dit debuut vergeet ik nooit”

  Helchterense Amber Tysiak pakte donderdag in de oefeninterland tegen Nederland haar eerste cap bij de Red Flames. De 21-jarige Limburgse die vorig seizoen KRC Genk Ladies inruilde voor OHL, verving centraal achterin de geblesseerde Laura De Neve. Tysiak speelde met veel lef, maar zag de Red Flames na de rust kopje onder gaan tegen een sterker Nederland.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie