Loketmedewerker van Bpost Genk Tilly Byloos (49).
Volledig scherm
Loketmedewerker van Bpost Genk Tilly Byloos (49). © Mine Dalemans

Loketmedewerker van Bpost Genk Tilly Byloos (49) reageert op kritiek: “We doen alles wat we kunnen terwijl we allang onze capaciteit hebben bereikt”

Genk/DiepenbeekAfgelopen weekend vroeg Bpost aan vijf procent van haar klanten om hun pakje zelf op te halen in een afhaalpunt. Hoewel het postkantoor in tijden van lockdown meer dan een half miljoen pakjes per dag levert, is het een vraag die voor vele klanten in het verkeerde keelgat schiet. Bpost belooft dan ook de pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis te leveren, maar ondertussen kan loketmedewerker van Bpost Genk Tilly Byloos (49) uit Diepenbeek niet meer om de harde reacties heen. “Elke dag doen we alles wat we kunnen, maar eigenlijk hebben we allang onze capaciteit bereikt.”

 1. Minderbroederssite wordt vaccinatiecentrum in Sint-Truiden: “56.000 inwoners worden hier gevaccineerd”
  Sint-Truiden/Gingelom/Nieuwerkerken

  Minderbroe­ders­si­te wordt vaccinatie­cen­trum in Sint-Trui­den: “56.000 inwoners worden hier gevacci­neerd”

  De eerstelijnszone Haspengouw opteert voor twee vaccinatiecentra: één in Sint-Truiden en één in Borgloon. Op die manier kan de nabijheid gegarandeerd worden voor elke inwoner van het Haspengouw. In Sint-Truiden zal de Minderbroederssite fungeren als vaccinatiecentrum. De inwoners van Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken zullen daar terechtkunnen. In totaal worden er 56.000 mensen gevaccineerd.
 2. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis