Het vaccinatiecentrum in de Limburghal is bijna klaar voor gebruik. Vandaag vindt er alvast een 'dry-run' plaats.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in de Limburghal is bijna klaar voor gebruik. Vandaag vindt er alvast een 'dry-run' plaats. © Karolien Coenen

Limburghal maakt zich op voor grootschalige vaccinatiecampagne: zorgmedewerkers krijgen vanaf 22 januari coronaprik

GenkVanaf 22 februari is het zover: dan starten de gemeenten As, Genk en Zutendaal en de eerstelijnszone Kemp en Duin met vaccineren. Eerst is het zorgpersoneel aan de beurt, daarna de ruimere bevolking. Maar vooraleer het echte werk begint, moet er een ‘dry-run’ plaatsvinden. Zo wordt de vaccinatiepost in de Limburghal vandaag al uitvoerig getest.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.