Orthopedisch chirurg Johan Bellemans brengt een gloednieuw en laagdrempelig boek uit over sportblessures, zowel voor de recreant amateur-sporter als de competitieve topsporter.
Volledig scherm
Orthopedisch chirurg Johan Bellemans brengt een gloednieuw en laagdrempelig boek uit over sportblessures, zowel voor de recreant amateur-sporter als de competitieve topsporter. © Mine Dalemans

Last tijdens het sporten? Kniechirurg en topdokter Johan Bellemans weet raad in ‘Sportblessures’: “Een boek dat Jan en alleman begrijpt”

Genk‘Sportblessures: alles wat je als sporter moet weten om letsels te voorkomen of te genezen’. Zo heet het nieuwe boek van dokter Johan Bellemans, orthopedisch chirurg in het ZOL in Genk en sinds jaar en dag medisch delegatieleider van de Belgische Olympische ploeg. Bellemans geeft in dit boek uitleg over meer dan 200 blessures, en vooral hoe je ze kan voorkomen. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.