Zaakvoerder Kaatje Goyens (35) op het terras van eetzaak KROK in Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder Kaatje Goyens (35) op het terras van eetzaak KROK in Genk. © Mine Dalemans

KROK gaat heropening terrassen in met meer schaduwplekken én extra zitplaatsen: “Als er plots regen uitbreekt, vallen we terug op paraplu’s”

GenkLangs het Stadsplein van Genk zijn de medewerkers van KROK gretig aan het werk om komend weekend weer te kunnen openen. Gewapend met een boormachine, hout, bamboe en snelbeton knutselen zaakvoerder Kaatje Goyens (35) en haar team kubusvormige schaduwplekken in elkaar. “We hebben een bepaald budget uitgetrokken om ons terras op te krikken en voor sfeer te zorgen, maar we moeten daar nu héél efficiënt mee omspringen.”

  1. Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”

    Truiense voetbalfans die nog de perfecte locatie zoeken om zaterdag voor onze Rode Duivels te supporteren, onthouden best één adres: de Groenmarkt. Daar slaan Cosmo Café, Chicaz Beauty Bar en café Bistroke de handen in elkaar voor een feestelijk EK-dorp...op hun eigen terras. Denk aan grote TV-schermen, een kwalitatief driegangenmenu én een make-upstand om zeker die Belgische driekleur op je gezicht te laten toveren.