“Kopman van een drugsbende? Hij was een simpele valiezendrager”

In de zaak van de internationale drugshandel rond Genkenaar M. (56), ontkende Pol Vandemeulebroucke dat zijn cliënt, een 24-jarige man uit Borgerhout, de tweede kopman was van de drugsbende. De twintiger riskeert negen jaar cel omdat hij volgens de aanklager kilo’s cocaïne leverde aan de Limburgse drugsbende. “Zij willen hem hier de CEO van de NMBS maken maar hij was gewoon een simpele valiezendrager,” pleitte hij.

3 reacties

 • Herman Mattheus

  3 jaar geleden
  Weeral een liegende advocaat.Het wordt hoog tijd om de varkensstal van de advocatuur uit te mesten.Of zijn de heren onschendbaar?
 • Marlies Schoefs

  3 jaar geleden
  ze zijn allemaal altijd onschuldig
 • lodewijk maesen

  3 jaar geleden
  raar ....als advocaat iets vertelt denk ik juist het tegenovergestelde...
 1. Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstochten: Belevingsvolle pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water
  PREMIUM
  Genk

  Van Italiaanse namiddagen tot EK op groot scherm en fietstoch­ten: Belevings­vol­le pop-upbar opent vrijdag de deuren vlakbij Fietsen door het Water

  Op een 200-tal meter van de toeristische attractie Fietsen door het Water in Bokrijk gaat aanstaande vrijdag een nieuw pop-upconcept van start, genaamd Bar Jozef. Daar zal je niet enkel terechtkunnen voor een hapje en een drankje, maar ook voor tal van activiteiten. We spraken met één van de organisatoren om eens te horen wat we zoal mogen verwachten.