Kanye West komt met zijn gezelschap eten in Olive, een Italiaans restaurant in Shopping 1.
Volledig scherm
Kanye West komt met zijn gezelschap eten in Olive, een Italiaans restaurant in Shopping 1. © RV

Kanye West ging voor 2.500 euro tafelen in Genks restaurant: “Maar zijn dikke fooi hebben we niet aanvaard”

Behalve tijdens een basketbalmatch in Houthalen heeft Kanye West, de wereldberoemde Amerikaanse rapper, ook in het Italiaanse restaurant Olive in Shopping 1 een opgemerkte passage gemaakt. “Ze hebben voor zo’n 2.500 euro verorberd. Zijn dikke fooi hebben we niet aanvaard”, zegt uitbater Wess Valetta.

81 reacties

 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  4 jaar geleden
  Aaaii, ik dacht dat dat een jeansmerk was
 • Frederic Van Brabant

  4 jaar geleden
  Hoe onrespectvol van die baas om die fooi te weigeren. Voor hem is dat bezoek van kanye mooie reclame en mooie extra inkomsten. Zijn personeel blijft onverwachts langer en krijgen een mooie fooi die hun baas simpelweg weigert. Ik zou razend zijn als ik in hun schoenen zou staan. Ja geen respect voor het werkvolk dat hard werkt. Het personeel moet gewoon blij zijn met de eer zeker? Kanye kan die fooi wel missen, en in de US is fooi geven normaal.
 • gustaaf carpels

  4 jaar geleden
  Zo zie je maar weer dat ook voor de eetgelegenheden niet iedereen gelijk wordt behandeld
 • Alain Bertholet

  4 jaar geleden
  Ik zou, als ober, mijn baas onder zijn gat stampen omdat hij in mijn zakken zit. Fooi niet aanvaarden...hoe zot kan je zijn.
 • Peter Neefs

  4 jaar geleden
  Van welk liedje is die dan bekend?
 1. Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”
  voetbal tweede nationale B

  Kaan Tanriver (Sporting Hasselt): “In topper bij Cappellen weer de puntjes op de i zetten”

  Ze doen het dit seizoen uitstekend bij Sporting Hasselt. Het team van voorzitter Bart Casters steekt het niet onder stoelen of banken dat de ambitie er is om te promoveren naar eerste nationale. Om succesvol te zijn werd Wim Hayen binnengehaald als T1 en zijn jongens staan nog steeds op de eerste plaats. Toch loopt het de laatste weken moeizaam qua resultaten. Komend weekend wacht de topper bij Cappellen. Stofzuiger op het middenveld Kaan Tanriver is één van de sterkhouders bij Sporting en wil in Cappellen weer de puntjes op de i zetten.
 2. 10 miljoen euro om natuur rond Bokrijk in ere te herstellen: “Noodzakelijk voor planten en dieren, én trekpleister voor toeristen”
  PREMIUM
  Genk

  10 miljoen euro om natuur rond Bokrijk in ere te herstellen: “Noodzake­lijk voor planten en dieren, én trekpleis­ter voor toeristen”

  Met het project ‘Vijvercomplex Bokrijk-Kiewit’ investeert Vlaanderen 10 miljoen euro in het vijvergebied De Wijers. Dat moet de leefomgeving van bedreigde planten- en diersoorten bevorderen. Bovendien zullen ook wandelaars er van een historische natuurbeleving kunnen genieten en dat is niet vreemd in de omgeving van openluchtmuseum Bokrijk. “Zo wordt straks ook duidelijk hoe de natuur er in de vorige eeuw uitzag”, aldus minister Demir.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.