Kanye West komt met zijn gezelschap eten in Olive, een Italiaans restaurant in Shopping 1.
Volledig scherm
Kanye West komt met zijn gezelschap eten in Olive, een Italiaans restaurant in Shopping 1. © RV

Kanye West ging voor 2.500 euro tafelen in Genks restaurant: “Maar zijn dikke fooi hebben we niet aanvaard”

Behalve tijdens een basketbalmatch in Houthalen heeft Kanye West, de wereldberoemde Amerikaanse rapper, ook in het Italiaanse restaurant Olive in Shopping 1 een opgemerkte passage gemaakt. “Ze hebben voor zo’n 2.500 euro verorberd. Zijn dikke fooi hebben we niet aanvaard”, zegt uitbater Wess Valetta.

81 reacties

 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  3 jaar geleden
  Aaaii, ik dacht dat dat een jeansmerk was
 • Frederic Van Brabant

  3 jaar geleden
  Hoe onrespectvol van die baas om die fooi te weigeren. Voor hem is dat bezoek van kanye mooie reclame en mooie extra inkomsten. Zijn personeel blijft onverwachts langer en krijgen een mooie fooi die hun baas simpelweg weigert. Ik zou razend zijn als ik in hun schoenen zou staan. Ja geen respect voor het werkvolk dat hard werkt. Het personeel moet gewoon blij zijn met de eer zeker? Kanye kan die fooi wel missen, en in de US is fooi geven normaal.
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Zo zie je maar weer dat ook voor de eetgelegenheden niet iedereen gelijk wordt behandeld
 • Alain Bertholet

  3 jaar geleden
  Ik zou, als ober, mijn baas onder zijn gat stampen omdat hij in mijn zakken zit. Fooi niet aanvaarden...hoe zot kan je zijn.
 • Peter Neefs

  3 jaar geleden
  Van welk liedje is die dan bekend?
 1. Nieuwe meester-stoker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jeneverfeesten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”
  PREMIUM
  Hasselt

  Nieuwe mees­ter-sto­ker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jenever­fees­ten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”

  Steven Reekmans (43) is als Hasselaar én nieuwe meester-stoker van het Jenevermuseum helemaal klaar om de traditionele Jeneverfeesten dit weekend in te gaan. Zo verwacht hij samen met de stad méér dan 100.000 bezoekers, die na twee jaar uitstel eindelijk weer van de Hasseltse jenever én de gloednieuwe huisjenever van Reekmans mogen proeven. “Die moet de burgemeester zaterdag nog goedkeuren, maar met volle vertrouwen staat er alvast 60 verse liter klaar”, lacht de stoker.
 2. RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaakte taarten voor speciale gelegenheden
  PREMIUM
  Peer

  RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaak­te taarten voor speciale gelegenhe­den

  De Peerse Cindy Thijs (45) bakt al heel haar leven heel graag allerlei soorten taarten. Ze deed dat altijd voor haar naaste omgeving, tot ze bij een benefiet in 2019 de smaak helemaal te pakken kreeg. Op 1 oktober startte ze met Cindy.licious.cakes voor het grote publiek. “Het is heerlijk om de glimlach van de mensen te zien verschijnen, wanneer ik de taart voor het eerst tevoorschijn tover. Soms moet ik me inhouden om zelf niet emotioneel te worden", vertelt de keukenprinses. Lees hier alles over onze restotips in Limburg.