Volledig scherm
© Karolien Coenen

Juwelen gestolen aan Europalaan

In een appartement op de Europalaan werd zondag ingebroken. 

 1. Hechtelse Yoke (58) en Genkse Rudi (41) maken samen kinderboek: “We willen tonen dat corona jouw dromen niet in de weg mag staan”
  Hechtel/Genk

  Hechtelse Yoke (58) en Genkse Rudi (41) maken samen kinderboek: “We willen tonen dat corona jouw dromen niet in de weg mag staan”

  De Hechtselse Yoke Goris en Genkenaar Rudi Bagusat hebben samen een kinderboek geschreven. ‘Anneka’ vertelt het verhaal over elfjes en een magische eenhoorn. Door het coronavirus stond het duo urenlang via WhatsApp en Skype in contact, maar het resultaat mag toch worden gezien. “Wij willen aan kinderen tonen dat je gerust mag blijven dromen, ook en vooral in deze vreemde tijd”, vertelt Yoke.
 2. Red Flame Davina Philtjens: “We zijn klaar om nederlaag in Zwitserland recht te zetten, zo kunnen we als groepswinnaar naar EK”

  Red Flame Davina Philtjens: “We zijn klaar om nederlaag in Zwitser­land recht te zetten, zo kunnen we als groepswin­naar naar EK”

  Dinsdagavond duelleren de Red Flames in Leuven met Zwitserland voor het fel begeerde EK-ticket. De Zwitserse vrouwen tellen in de rangschikking één punt meer dan de Belgen. Enkel een overwinning is voor de Red Flames goed voor een rechtstreekse plaatsing voor het EK in Engeland. Met Davinia Vanmechelen, Julie Biesmans, Justien Odeurs en Davina Philtjens telt Limburg vier mogelijke basisspeelsters bij de Red Flames.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?